MasterCard Business bankkártya

MasterCard Business

Elsősorban azon egyéni vállalkozók, illetve a cég azon vezetői részére ajánljuk, akik gyakran utaznak  belföldön/külföldön és a kártyát utazási és reprezentációs költségek fedezésére használják.
Másodsorban a cég azon anyagbeszerzéssel foglalkozó munkatársainak, valamint azon egyéni vállalkozóknak ajánljuk, akik készpénzes vásárlásaikat kívánják kiváltani bankkártya használatával.

 MasterCard Business bankkártyát igényelhetnek:

 • jogi személyiségű vállalkozások,
 • jogi személyiséggel nem rendelkező vállalkozások és egyéni vállalkozók,
 • önkormányzatok, illetve azok intézményei,
 • egyéb szervezetek (pl. alapítványok, más társadalmi szervezetek, stb.)
 • takarékszövetkezetek.

A kártya készpénzfelvételre, készpénzbefizetésre (a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül) és vásárlásra szolgáló, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya, amellyel imprinteren és kereskedői off-line POS-en engedélykérés nélküli tranzakciók is végrehajthatók.
A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott kártya (IMPRINTER és Internet használatra alkalmas).
A bankkártya érvényességi ideje 3 év (a lejárat a kibocsátástól számított 3. év azonos hónapjának utolsó napja).
Külföldre érvényes, ingyenes utazási biztosítás járul automatikusan a kártyához, mely a

következő szolgáltatásokat foglalja magába:

 • Egészségügyi segítségnyújtás és sürgősségi betegségbiztosítás
 • Balesetbiztosítás
 • Assistencia szolgáltatás (24 órás telefonos ügyfélszolgálat, külföldi tartózkodás meghosszabbítása, iratok pótlása)
 • Poggyászbiztosítás
 • Jogvédelmi biztosítás.

A biztosítás Magyarországon kívül a világ valamennyi országában érvényes, alkalmanként maximum 30 nap külföldön tartózkodásra.
A biztosítás a Business kártyához automatikusan hozzátartozik, a biztosítás éves díját a kártyadíj tartalmazza.
A biztosítás a bankkártya megszüntetéséig érvényes.


MasterCard Electronic Business bankkártya

MasterCard Electronic BusinessElectron típusú, tehát nem dombornyomott kártya, a tranzakciók kivétel nélkül on-line elektronikus úton engedélyezettek, ezért nagy fokú biztonságot jelent az esetleges visszaélésekkel szemben. Természetesen a nagyobb biztonság egyben korlátozottabb felhasználást eredményez, hiszen POS terminállal nem rendelkező elfogadóhelyeken, illetve interneten nem használható, a bizonylat aláírás köteles.

MasterCard Electronic Business bankkártyát igényelhetnek:

 • jogi személyiségű vállalkozások,
 • jogi személyiséggel nem rendelkező vállalkozások és egyéni vállalkozók,
 • önkormányzatok, illetve azok intézményei,
 • egyéb szervezetek (pl. alapítványok, más társadalmi szervezetek, stb.)
 • az igénylőnek állandó lakcímmel kell rendelkeznie

A kártya tulajdonságai: 

 • üzleti betéti (debit) kártya
 • nemzetközi kártya (külföldön és belföldön használható az alábbiak szerint)
 • kereskedői POS: minden olyan elfogadóhelyen használható fizetésre, ahol a MasterCard Electronic embléma ki van helyezve
 • bankpénztári POS: készpénzfelvét és egyenleglekérdezés csak az integráción belül lehetséges
 • ATM-nél történő készpénzfelvételre a hátoldalán található Maestro embléma teszi alkalmassá, tehát minden olyan készpénzkiadó automatánál lehet használni készpénz felvételre, ahol a Maestro embléma ki van helyezve. Egyenleglekérdezés az integráción belül végezhető.
 • egyéb szolgáltatás igénybevételére az arra alkalmas ATM terminálon (pl. mobil top up) ahol a MasterCard Electronic embléma ki van helyezve
 • készpénz befizetésre az erre alkalmas (depozit funkcióval rendelkező) és az integrációs logoval ellátott ATM-en keresztül, illetve az erre felhatalmazott pénztárakban
 • társkártya nem igényelhető, a pénzforgalmi bankszámlához, a számlatulajdonos szervezet, vagy egyéni vállalkozó, saját számlája terhére az általa felhatalmazott személyek részére főkártya kibocsátását kérheti
 • a bankkártya érvényességi ideje 3 év
 • biztosítás nem kapcsolódik a termékhez, nem is igényelhető hozzá.

 


Széchenyi kártya

 Széchenyi kártya

Széchenyi Kártya igénylési kérelmét nyújtsa be a FŐNIX Takarékszövetkezetnél!

A részletekről itt olvashat!

 

 


GAZDAHITEL - GAZDAKÁRTYA

GAZDAHITEL - GAZDAKÁRTYAIgénylési kérelmét nyújtsa be a FŐNIX Takarékszövetkezetnél!

 Hitelt adunk terveinek

 • 1–15 millió forint hitelösszeg
 • Gyors hitelelbírálat
 • Alacsony garanciadíj
 • Rugalmas, sokoldalú felhasználás
 • Maximum három éves futamidő

NÁLUNK, a Takarékszövetkezetnél, mindig kiemelt partnerek voltak az agrárágazatban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások, az őstermelők és családi vállalkozók. E tradíciót szeretnénk erősíteni azzal, hogy gyors hitelbírálat után, kedvező kamatokkal kínálunk hitelt és bankkártyát agrárügyfeleinknek.

A GAZDAHITEL az ügyfelek számára a mezőgazdasági termék előállításával kapcsolatos tevékenységhez, forgóeszköz és beruházás finanszírozásával nyújt megoldást.

A hitelkonstrukcióhoz az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) 80%-os készfizető kezessége kapcsolódik, kedvezményes kezességi díjjal. A kedvezményes díj az agrár „de minimis” támogatás egy típusa. A hitel könnyebb felhasználása érdekében GAZDAKÁRTYA néven MasterCard Electronic Business bankkártya kerül kibocsátásra, amellyel rugalmasan fizethet a MasterCard Electronic kártya elfogadásra kijelölt helyeken, illetve készpénzt vehet fel az Integráció közel 1.000 készpénzkiadó automatájából és számos ország több ezer ATM-jéből.

A GAZDAHITEL összege 1.000.000 forinttól – 15.000.000,- forintig terjedhet, melynek futamideje 91 naptól 3 évig tarthat

 


 Maestro bankkártya

 Maestro bankkártya 

A Maestro bankkártya készpénzfelvételre, készpénzbefizetésre (a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül) és vásárlásra szolgáló, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A Maestro bankkártya biztonságos, mert minden vele végrehajtott tranzakció PIN köteles.

A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, nem dombornyomott. A 2011 áprilisát követően kibocsátott kártyák már internetes fizetésre is alkalmasak.

A bankkártya érvényességi ideje 3 év (a lejárat a kibocsátástól számított 3. év azonos hónapjának utolsó napja).

 


 MasterCard Standard bankkártya

MasterCard Standard bankkártya

A MasterCard Standard bankkártya készpénzfelvételre, készpénzbefizetésre (a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül) és vásárlásra szolgáló, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya, amellyel off-line (engedélykérés nélküli) tranzakciók is végrehajthatók. A dombornyomott kártya belföldi, nemzetközi, és Internetes használatra egyaránt alkalmas.

A bankkártya érvényességi ideje 3 év (a lejárat a kibocsátástól számított 3. év azonos hónapjának utolsó napja).
A lakossági bankszámlához, a számlatulajdonos saját számlája terhére az általa felhatalmazott személyek részére társkártya kibocsátását is kérheti.

* A bankkártyát 18 életévüket betöltött magánszemélyek részére ajánljuk.


 KölyökkártyaKölyökkártya

A Kölyökkártya a 7-14 éves korosztály számára áll rendelkezésre. Csak ATM készpénz felvételre és egyenleg lekérdezésre alkalmas, nem dombornyomott betéti kártya. Kizárólag PIN kóddal, a Takarékbankkal szerződött Takarékszövetkezetek ATM berendezésein használható.

  


Maestro zseb.web kártyaMaestro zseb.web kártya

 Igényelhető a 14 és 26 év közötti lakossági fizetési számlával rendelkező lakossági ügyfelek által. Nemzetközi használatra alkalmas, mind készpénzfelvételre a Maestro logóval ellátott ATM-eknél és bankfióki POS termináloknál, valamint vásárlásra a Maestro logót feltüntető kereskedőknél. A kártya érvényessége 3 év.